Ophalen en verwerken van geaccidenteerde wagens en autowrakken

Als erkend centrum beschikken wij over eigen vervoer voor het ophalen van alle schadewagens, autowrakken regio Essen en auto’s die niet meer door de keuring geraken.

Onderdelen

De voertuigen worden na depollutie (ontmanteling volgens alle milieuregels) opgeslagen om auto-onderdelen te hergebruiken.
U kan bij ons deze onderdelen kopen (ook in onze webwinkel). Wil u ze meteen ook door ons team laten plaatsen, dan kan dat eveneens.
Wij bieden professioneel herstel en onderhoud van uw voertuig (eender welk merk) aan, op afspraak. Zonodig stellen wij u een vervangwagen ter beschikking.

Als erkend centra beschikken wij over eigen containervervoer voor het transporteren van de wrakken, die door een hydraulische pers zijn geplet, om het vervoer te vergemakkelijken en af te voeren naar een schredderbedrijf voor verdere verwerking.

Recycling

Door onze manier van werken halen we nog het maximum uit oude wagens of autowrakken. Wat bruikbaar is, wordt hergebruikt (daarbij mag u zeker zijn van de kwaliteit van het onderdeel in kwestie). De rest wordt milieuvriendelijk verwerkt.

Contacteer MD Recycling in Essen wanneer u afstand wil doen van een wagen. Wij halen er nog het maximum uit. Wij verkopen hem als tweedehandswagen. Of wij verkopen de nog bruikbare onderdelen. Zo doet ook u een zaakje.


MD RecyclingRijkmakerlaan 38
2910 Essen (Antwerpen) - België

Ligging
Gsm: 0497 10 41 26
info@mdrecycling.be
BTW BE0886 145 280

ma - vr: 09:00 - 17:30 / za : 10:00 - 16:00

MD Recycling - Essen (Antwerpen)
Back to Top